Sådan konfigurerer du dine hovedtelefoner

Tilslut dine hovedtelefoner direkte til din Bluetooth®-enhed

Tænd for dine hovedtelefoner, tryk og hold derpå tænd/sluk-/Bluetooth-knappen nede, indtil Bluetooth-lampen blinker blåt, og en stemmemeddelelse annoncerer "Klar til at tilslutte en anden enhed" (hvis stemmemeddelelser er aktiveret). Dine hovedtelefoner bør allerede være i denne tilstand, når du tænder dem for første gang.

Hovedtelefonernes tænd/sluk-knap

Slå Bluetooth til på den enhed (f.eks. smartphone, tablet, etc.), du vil tilslutte

Vælg dine Bose-hovedtelefoner under enhedens Bluetooth-indstillinger. Hvis du ikke kan se dine Bose-hovedtelefoner på listen, skal du måske trykke på "Søg", "Scan" eller "Par en ny enhed" under enhedens Bluetooth-menu.

Når forbindelsen er oprettet, vil du høre en stemmemeddelelse, der siger "Tilsluttet til "
Bemærk: Din mobilenhed viser muligvis også en notifikation om at forbinde hovedtelefonerne til enheden. Dette trin er nødvendigt for, at Bose Music-appen kan fungere korrekt.

Din mobilenhed viser muligvis også en notifikation med en anmodning om at konfigurere en stemmeassistent. Du kan følge instruktionerne på skærmen for at konfigurere den nu, eller du kan gøre det senere i Bose Music-appen

Sådan opretter du forbindelse til Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurere og kontrollere dine hovedtelefoner fra en hvilken som helst mobil enhed, som f.eks. en smartphone eller tablet. Ved hjælp af appen kan du konfigurere din Google Assistent, Amazon Alexa eller Xiaowei, vælge dit talemeddelelsessprog, justere støjreduktionsniveauer og håndtere hovedtelefonindstillinger. (Tilgængeligheden af stemmeassistenter varierer fra land til land).

Hent og installér den gratis Bose Music-app fra din mobile enheds app store

Opret en Bose-konto, eller log på din eksisterende Bose-konto

Hvis du ikke har en Bose-konto, skal du vælge Opret konto og følge appens instruktioner

Hvis du allerede har en Bose-konto, skal du trykke på Log på og indtaste dit brugernavn og din adgangskode

Føj dine hovedtelefoner til din konto

På skærmbilledet "Min Bose" skal du trykke på knappen "+" for at tilføje dine hovedtelefoner

Swipe til venstre eller højre for at finde dit produkt, og tryk på "Tilføj produkt"

Bemærk: Hvis du ikke kan se dit produkt:

• Sluk for dine hovedtelefoner, tænd dem så igen
  • Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på enheden, som kører appen
  • Bring enheden, som kører appen, tættere på dit produkt
  • Luk Bose Music-appen på enheder i nærheden

Når du har valgt dine hovedtelefoner, skal du følge vejledningen på skærmen

Bemærk: For Apple iOS-enheder skal du vælge "Dan par" i popup-vinduet "Anmodning om "Bluetooth-pardannelse".

Konfigurer en stemmeassistent

Vælg den stemmeassistent, du vil bruge:

• Hvis du allerede har en konto til stemmeassistenten, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode
  • Hvis du ikke allerede har en konto til stemmeassistenten, skal du følge appens anvisninger for at oprette en ny konto

Bemærk! Stemmetjenester er ikke tilgængelige i alle lande.