90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Justering af akustisk støjreduktion

Brug af trykbetjening

Akustisk støjreduktion reducerer uønsket lyd og giver en mere klar lyd fra headsettet. Du kan justere støjreduktion baseret på dine lyttepræferencer og omgivelserne.

Første gang du tænder for dit headset, er støjreduktion aktiveret. Du kan justere niveauet for støjreduktion med ANC-kontakten på betjeningsmodulet:

Betjeningsmodul, der viser indstillingerne LAV, MIDDEL og HØJ på ANC-kontakten

HIGH: Sæt kontakten på "HIGH" for at maksimere stilhed og støjreduktion spredt ud over hele spektret. Bedste signal til støjforhold i forbindelse med kommunikation over radio og samtaleanlæg.

 

MID: Optimeret tilstand til mere støjsvage fly.

 

LAV: Bedst til interpersonel kommunikation.

Brug af trykbetjening

Bemærk: Som standard er trykbetjening deaktiveret. Hvis du vil aktivere trykbetjening, skal du gå til Indstilling af betjeningsmodulets kontakter.

Når du skal fokusere på kommunikation i et fly, der ikke kommer via samtaleanlægget eller Bluetooth- forbindelsen, kan du automatisk sætte støjreduktion til Lav på en enkelt øretelefon ved at trykke to gange på den aktuelle øretelefon.

Tryk to gange på øretelefonen igen for at indstille støjreduktionen i begge i-øret-øretelefoner til kontaktniveauet Akustisk støjreduktion – eller flytte kontakten på betjeningsmodulet til en anden position.

Supplerende bemærkninger:

  • Trykbetjening er ikke en berøringsstyret funktion. Du skal trykke bestemt to gange på i-øret-øretelefoner for at aktivere funktione
  • Da trykbetjening ændrer den valgte øretelefons støjreduktionsniveau til Lav, fungerer trykbetjening kun, når ANC-kontakten på kontrolmodulet er indstillet til Høj eller Middel Hvis kontakten allerede er indstillet til Lav, har trykbetjening ingen effekt.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback