Brug af knapperne på din højttaler

Brug betjeningsknapperne på højttaleren til at betjene afspilning, lydstyrke og andre funktioner på en tilsluttet enhed.

Knapper til musikafspilning og højttalerstatus

Tænd/sluk:

Tryk for at tænde eller slukke højttaleren

Bluetooth®:

Tryk og hold nede for at gøre højttaleren klar til at parre med en ny enhed

Tryk på Bluetooth -knappen for at høre, hvilke enheder der er tilsluttet i øjeblikket

Tryk på knappen inden for to sekunder for at oprette forbindelse til den næste enhed på højttalerens parringsliste

Tryk og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth-enheder ryddet. Klar til parring."

Multifunktion:

I Bluetooth-tilstand skal du trykke én gang for at afspille/sætte på pause, to gange for at springe fremad og tre gange for at springe tilbage. Bemærk: Visse enheder understøtter muligvis ikke disse funktioner

I sprogvalgstilstand skal du trykke og holde nede for at vælge et sprog

Til medieafspilning:

• Tryk én gang for at afspille eller pause
  • Tryk to gange for at springe til det næste nummer
  • Tryk tre gange for at springe til det forrige nummer

For at få adgang til stemmestyring skal du trykke på og holde knappen nede for at få adgang til stemmestyring på din enhed. Du hører en tone, der angiver, at stemmestyring er aktiv.

Lydstyrke op (+) og ned (-):

Tryk på lydstyrke op eller lydstyrke ned for at skrue op eller ned

I sprogvalgstilstand skal du bruge disse knapper til at rulle gennem sprogindstillinger for stemmemeddelelser. Du kan få yderligere oplysninger ved at se Valg eller ændring af stemmemeddelelsessprog