Valg eller ændring af stemmemeddelelsessprog

Følgende er en liste over de forudinstallerede sprog: Engelsk, mandarin, hollandsk, spansk, japansk, russisk, fransk, italiensk, polsk, tysk og portugisisk. Du kan downloade et andet sprog på: http://global.Bose.com/support/SLCII

Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt, se Deaktivere stemmemeddelelser.

Valg af sprog under den første opsætning

På højttaleren skal du trykke på + eller - for at rulle gennem sprogene

Når du hører dit sprog, skal du trykke på og holde multifunktionsknappen nede, indtil du hører "klar til parring"

Ændring af sprog efter den første opsætning

Tryk på knapperne Ekstra linjeindgang og -  samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmemeddelelsen for den første sprogmulighed

Brug knapperne + og - til at rulle gennem de tilgængelige sprog

Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge det