Bose Frames Tenor

Sælges fra 2020 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).
Tænd/sluk
Bluetooth®
lyd
Batteri
App
Betjeningsfunktioner
Opsætning
Kosmetisk
Mikrofon
Fejlkoder

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Hvis strømmen til dit produkt virker periodisk, eller det tænder og slukker uventet, skal du prøve følgende:

Hvis systemet angiver, at batteriet oplades, men aldrig angiver, at opladningen er fuldført, skal du prøve følgende:

Hvis dit produkt ikke svarer, eller du ikke længere kan bruge det som forventet, efter at en opdatering er installeret, kan du prøve følgende:

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit produkt og en tilsluttet lydenhed kun er pålidelig inden for kort rækkevidde af dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan parre din Bose-højttaler eller dine hovedtelefoner med en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone, tablet, bærbar computer eller et TV, her er nogle ting, du kan prøve.

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit system og en tilsluttet enhed (f.eks. Bærbar computer, smartphone eller Bose-app) er periodisk eller går uventet tabt. Prøv følgende:

Hvis du oplever forvrængning, knitrende, statisk støj eller uventet dårlig lydkvalitet fra dit produkt:

Hvis du hører for høje lave frekvenser fra dit produkt, kan lydkvaliteten være buler, dæmpet eller svær at høre. Hvis du vil reducere bassen og/eller øge diskantreaktionen, skal du prøve følgende:

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Hvis lyden, der afspilles fra dit produkt, går ind og ud, afspilles inkonsekvent eller er klingende, kan du prøve følgende:

Hvis du lytter til musik på din mobile enhed, og musikken uventet overtages af en alarm om indgående opkald, kan du få mere at vide om, hvordan du deaktiverer opkaldsalarmen på dit produkt.

Uafbrudt afspilning er beregnet til at give en problemfri lytteoplevelse, når der skiftes mellem sange. I visse situationer kan der forekomme et mellemrum eller et kort øjeblik uden lyd mellem sporene. Gennemse oplysningerne nedenfor for at finde ud af, om afspilning uden afbrydelser understøttes af hensyn til din lytteoplevelse.

Hvis det lydniveau, der høres fra dit produkt, er svagt eller mere stille end normalt, kan du prøve følgende:

Hvis dit produkt er tilsluttet til opladning, men batteriniveauet ikke øges, eller hvis dit produkt ikke angiver, at batteriet oplades:

Hvis batteriets ladeniveau løber hurtigere end forventet, skal du prøve følgende:

Hvis systemet angiver, at batteriet oplades, men aldrig angiver, at opladningen er fuldført, skal du prøve følgende:

Denne meddelelse vises, hvis dit produkt ikke kan oprette forbindelse til internettet eller til din Bose Music-konto. Prøv disse forslag for at løse problemet.

Hvis app'en ikke kan finne det produkt , du allerede har føjet til din Bose-konto, kan den vise "Søgning" eller "ikke tilgængelig", når du forsøger at vælge det pågældende produkt. I nogle tilfælde vises produktet muligvis ikke i appen, hvis det ikke findes. Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis dit produkt ikke svarer, eller du ikke længere kan bruge det som forventet, efter at en opdatering er installeret, kan du prøve følgende:

Du skal muligvis justere dine indstillinger på dit produkt eller den understøttende app for at kunne bruge de stemmeassistfunktioner, der styres af din mobile enhed. Se instruktionerne nedenfor:

Hvis du ikke kan skrue op eller ned for lydstyrken på dit produkt eller oplever uventede lydstyrkeændringer eller spidser i lytteniveauet, kan du prøve følgende:

Du skal muligvis justere dine indstillinger på dit produkt eller den understøttende app for at kunne bruge de stemmeassistfunktioner, der styres af din mobile enhed. Se instruktionerne nedenfor:

Hvis du trykker på knapperne på dit produkt, men de ikke reagerer eller ikke styrer dit produkt som forventet, kan du prøve følgende:

Hvis dit produkt ikke svarer, eller du ikke længere kan bruge det som forventet, efter at en opdatering er installeret, kan du prøve følgende:

Du skal muligvis justere dine indstillinger på dit produkt eller den understøttende app for at kunne bruge de stemmeassistfunktioner, der styres af din mobile enhed. Se instruktionerne nedenfor:

Hvis dit produkt ikke fungerer korrekt efter at være blevet vådt, skal du se følgende:

Hvis mikrofonen på dit produkt ikke opfanger din stemme, eller andre ikke kan høre dig tale, når du foretager telefonopkald med dit produkt, kan du prøve følgende:

Batteriets lysdiode blinker rødt og hvidt, hvilket angiver en intern fejl. Prøv følgende: