Bose Frames Tenor

Sælges fra 2020 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Stemmeoperat. Virker ikke

Du skal muligvis justere dine indstillinger på dit produkt eller den understøttende app for at kunne bruge de stemmeassistfunktioner, der styres af din mobile enhed. Se instruktionerne nedenfor:

Opdater dit produkt

Opdatering af produktets software kan løse nogle problemer med systemet. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt for at få oplysninger om opdatering af produktet.

Sørg for, at stemmeassistenten på enheden er aktiveret og indstillet korrekt

Hvis du forsøger at få adgang til stemmeassistenten, mens telefonen er låst, skal du muligvis aktivere denne indstilling i menuen Indstillinger for stemmeassistent.

Sørg for, at du bruger berøringskontrol korrekt

Hvis berøringsskærmen ikke er aktiveret, eller hvis du trykker på den forkerte placering, fungerer stemmeassistenten ikke korrekt. Se styring af medieafspilning og opkaldsfunktioner for at få flere oplysninger.

Ryd dit produkts hukommelse for tidligere parrede Bluetooth-enheder, og genopret derefter forbindelsen.

Dit produkt husker de sidste flere enheder, det tilsluttede, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen.    I cas eof er der et problem med eDevice-hukommelsen. Klik på EA rit, nTilslut din enhed igen. Du kan finde flere oplysninger under rydning af produktets hukommelse på parrede Bluetooth-enheder og tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Find ud af, om problemet opstår med en anden Bluetooth ® -enhed.

Den kildeenhed, der aktuelt er parret med dit produkt, kan være årsag til problemet. Prøv at parre en anden Bluetooth-kilde for at se, om problemet er isoleret til den pågældende enhed.