NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

Sådan finder du serienummeret

De fleste serienumre findes på bagsiden eller i bunden af produktet og typisk i nærheden af en stregkode. Serienumre er 17 cifre lange (eller 4 cifre for nogle hovedtelefoner) og kan indeholde bogstaver og tal. Hertil kommer, at produkter, der er kompatible med Bose Connect-appen, Bose Music-appen, Bose Sleep-appen eller Bose Hear-appen viser serienummeret i appen under Indstillinger > Produktinfo.

Her er et eksempel på, hvordan et serienummer på et produkt f.eks. kan se ud:

Hvis du ikke kan finde serienummeret på dit produkt, kommer her et par ekstra steder, hvor det kan være placeret:

Hovedtelefoner

In-ear

4-cifret kode findes på hoveddelen af øretelefonen eller på øreproppen. Det kan være nødvendigt at fjerne silikonespidsen for at se den.

Around-ear

Det 17-cifrede serienummer findes på indersiden af ørekoppen. Det kan være nødvendigt at løfte indermaterialet for at se mærkatet.

On-ear

Tjek hovedbøjlen efter en 4-cifret kode. Hvis du ikke kan finde den, skal du fjerne puden for at se det 17-cifrede serienummer på ørekoppen. Hvis dine hovedtelefoner bruger et genopladeligt batteri, skal du fjerne batteriet og kigge ind i batterirummet.

Støjmaskerende sleepbuds

Det 17-cifrede serienummer er placeret på bunden af opladeretuiet.

Aviation headsets

Det 17-cifrede serienummer for headsettet findes på hovedbøjlen under puden. Der kan være et ekstra serienummer i betjeningsmodulet i batterirummet.

Wearables

SoundWear Companion højttaler

Det 17-cifrede serienummer findes på undersiden af højttaleren i nærheden af USB-porten. Hvis der er et cover på højttaleren, kan du lyne coveret op.

Bose Frames

Det 17-cifrede serienummer findes på indersiden af venstre arm.

Højttalere

Serienummeret findes på bagsiden eller i bunden af højttaleren.

Hjemmebiograf

Serienummeret findes på bagsiden eller undersiden af soundbaren, på bagsiden eller undersiden af Acoustimass-modulet eller nederst på konsolenheden.

Yderligere produkter

Bluetooth®-headset

Det 4-cifrede serienummer findes på bagsiden af headsettet ud for opladningsporten.