NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER

Tilbagekaldelse af visse Bose Bass-moduler

Bose tilbagekalder frivilligt basmoduler fremstillet før den 1. april 2006, som blev solgt med udvalgte Acoustimass-, Lifestyle- og Companion-hjemmebiografsystemer. Under visse forhold kan elektriske komponenter i basmodulet svigte og udgøre en potentiel brandfare. 

Følg nedenstående trin for at finde ud af, om dit basmodul påvirkes. Hvis dit basmodul er inkluderet i tilbagekaldelsen, skal du stoppe med at bruge det og straks tage stikket ud af stikkontakten.

TRIN 1

Lokaliser dit basmodul. Nedenfor vises to billeder af basmodulerne, der er inkluderet i denne tilbagekaldelse. Farven på dit basmodul kan være enten sort eller hvid.

Bass Module Version nr. 1

LS25_II-basmodul

Bass Module Version nr. 2

AM15_II-basmodul

TRIN 2

Tag basmodulet ud af stikkontakten.  Drej basmodulet, så du kan se mærkaten. Find dit produktnavn og serienummer på mærkaten. Produktnavnet er placeret øverst på mærkaten ved siden af Bose-logoet. Serienummeret er beskrevet som "SER. NR." ELLER "SERIENUMMER". Se eksempler nedenfor. Din mærkat kan se lidt anderledes ud end disse billeder.

Bass Module Version nr. 1

Mærkaten er placeret på  bunden af dit basmodul. Sørg for at tage et billede eller skrive dit produktnavn og serienummer ned for at få nem adgang, når det er nødvendigt.

Acoustimass 5 serie iii højttalersystem med forstærker - mærkat

Bass Module Version nr. 2

Mærkaten sidder på bagsiden af basmodulet. Sørg for at tage et billede eller skrive dit produktnavn og serienummer ned, så du har nem adgang, når det er nødvendigt.

Acoustimass 10 iii underholdningssystem - mærkat

TRIN 3

Hvis dit produktnavn er "ACOUSTIMASS 6 III UNDERHOLDNINGSSYSTEM" eller "ACOUSTIMASS 15 II UNDERHOLDNINGSSYSTEM", skal du gå til trin 4 nedenfor for at finde ud af, om dit basmodul er inkluderet i tilbagekaldelsen.  Hvis dit produktnavn er noget andet, skal du åbne produktlisten via knappen nedenfor og matche produktnavnet fra din mærkat med produktlisten.

Hvis produktlisten angiver, at dit basmodul er inkluderet i tilbagekaldelsen, skal du gå til trin 5 nedenfor for at få instruktioner om, hvordan du returnerer det 

TRIN 4

Hvis dit produktnavn er "ACOUSTIMASS 6 III UNDERHOLDNINGSSYSTEM" eller "ACOUSTIMASS 15 II UNDERHOLDNINGSSYSTEM", skal du se på serienummeret på dit basmodul (du kan finde serienummeret som vist ovenfor i "Trin 2").

Find cifrene 8 til 11 i serienummeret (markeret med en cirkel på billedet nedenfor).

  • Hvis tallene 8 til 11 er mellem 2090 og 6091, er dit produkt inkluderet i denne tilbagekaldelse. Gå til Trin 5 nedenfor for at få instruktioner om, hvordan du returnerer det.
  • Hvis tallene 8 til 11 ikke er mellem 2090 og 6091, er produktet ikke inkluderet i denne tilbagekaldelse.
Acoustimass 6 iii underholdningssystem - mærkat

TRIN 5

Hvis du har konstateret, at dit basmodul er inkluderet i tilbagekaldelsen ved at følge ovenstående trin, skal du stoppe med at bruge det med det samme og undlade at tilslutte det til strømforsyningen igen.

Kontakt Bose direkte ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor for at få vejledning i, hvordan du returnerer dit basmodul. Hav dit serienummer klar, så du kan få en kundeservicemedarbejder fra Bose til at hjælpe dig. 

Kontakt os

+ 4580820121

Lokale telefongebyrer vil være gældende.

Mandag – Fredag
09:00 - 18:00