CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Glemt adgangskode til trådløst netværk

Hvis du ikke kender eller har glemt sikkerhedsnøglen til at oprette forbindelse til din trådløse router, kan du prøve følgende:

I computerens netværksindstillinger skal du se, om der er mulighed for at få vist adgangskoden til Wi-Fi-netværket.

Du kan finde flere oplysninger i bestemme adgangskoden til et Wi-Fi-netværk.

Se efter adgangskoden i dokumentationen til routeren.

Networ kpassword s ed i nthe route rowner's guide, setup guid eor en anden dokumentation tprovided b din Internet service udbyder.

Find ud af, om adgangskoden til netværket er angivet på bagsiden eller undersiden af routeren.

Producenten af routeren har muligvis udskrevet en standardadgangskode på produktetiketten. Hvis routerens standardindstillinger aldrig er blevet ændret, bør denne adgangskode give adgang til dens trådløse netværk.

Kontakt den person, der har konfigureret routeren eller hjemmenetværket.

Den person, der har konfigureret routeren og/eller netværket, kender muligvis netværksadgangskoden, eller hvor du kan finde den. Et andet medlem af husstanden kan også få kendskab til disse oplysninger.

Kontakt internetudbyderen.

Hvis den trådløse router blev inkluderet som en del af installationen af internettjenesten, skal du kontakte din serviceudbyder for at få oplysninger om, hvordan du får adgangskoden og/eller gendanner standardadgangskoden.