Lifestyle® 235 system II

Sælges fra 2013 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Periodisk eller dårligt signal fra tilsluttet Wi-Fi-netværk

Hvis dit produkt kan oprette forbindelse til dit netværk, men ikke kan opnå et stærkt signal eller tilfældigt afbryde forbindelsen til din trådløse router, kan du prøve følgende:

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Flyt SoundTouch-adapteren.

Rækkevidden af det trådløse signal fra din router kan reduceres af forhindringer som f.eks. vægge og døre. Prøv at flytte din trådløse SoundTouch-adapter – eller bare dreje den – og kontrollér derefter, om modtagelsen forbedres.

Find ud af, om der er mere end fire SoundTouch-systemer på det samme netværk.

Typisk understøttelse af Wi-Fi-hjemmenetværk mindst Fire trådløse SoundTouch-systemer. Dette tal kan dog falde eller variere afhængigt af forskellige faktorer, f.eks. egenskaberne for den router/adgangspoin tor-netværksbåndbredde, der bruges af andre enheder. Hvis du bruger mere end fire systemer, bør du overveje at tilslutte nogle SoundTouch-systemer med et Ethernet-kabel (til relevante systemer) for ikke at forbedre den trådløse ydeevne for andre systemer.

Kontroller, om andre enheder på netværket bruger for meget båndbredde.

Når en enhed er aktiv på dit netværk, bruger de noget af routerens tilgængelige båndbredde. Nogle opgaver bruger mere båndbredde end andre, f.eks. videostreaming, spil, videoopkald, sikkerhedskopiering af data osv. Hvis enhederne udfører disse opgaver, kan båndbredden reduceres for andre enheder. Sluk for enhver enhed eller app, der bruger meget båndbredde, og kontroller derefter, om ydeevnen forbedres. Hvis det er muligt, skal du bruge et Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til at tilslutte enheder med stor båndbredde til dit netværk. Dette frigør trådløs båndbredde til enheder, der skal tilsluttes trådløst.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Installer eventuelle opdateringer til din router.

I menuen med routerindstillinger er der typisk mulighed for at søge efter opdateringer. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du installere dem for at sikre, at routeren kører med de nyeste tilgængelige forbedringer.

Prøv at vælge en anden kanal i routerindstillingerne.

Jeg fmultipll eWireless device på netværket kommunikerer på den samme kanal, jeg tckunne affekt effektivt disse enheder kan overføre tog modtage data. Log på routeren, og vælg en anden kanal i indstillingsmenuen, f.eks. 1, 6 eller 1 1since, som fungerer på skærmen , og som ikke forstyrrer hinanden. Hvis du ikke bemærker en forskel, kan du altid skifte kanal tilbage.

Find ud af, om der er angivet en grænse for antallet af enheder, der kan oprette forbindelse til din router.

I routerindstillingerne skal du kontrollere, om routeren er indstillet til kun at tillade op til et bestemt antal enheder at oprette forbindelse til netværket (denne indstilling er ofte mærket DHCP-grænse/område). Hvis der er en grænse, skal du fjerne eller øge den for at tage højde for antallet af enheder, der skal være på netværket.

Find ud af, om problemet er relateret til routerens firewall-konfiguration.

VIGTIGT: Firewalls beskytter netværket og internettet. Før du forsøger dette forslag, skal du overveje, om det er sikkert midlertidigt at deaktivere firewallen. Hvis der ikke er nogen problemer, skal du prøve følgende.
Log på din router, og disabl    e rutens rfirewall. Hvis ydeevnen forbedres, mens firewallen er deaktiveret, skal du konfigurere din Tissu eould.   Genindstil firewallen, og gennemse de tilgængelige firewall-indstillinger i din routermenu.

Tjek kilderne til trådløs interferens.

Det er muligt, at interferens fra andre trådløse enheder påvirker produktets trådløse funktionalitet. CHEC kfor anden trådløs enhed i dit produkts område  (dvs. En anden router, trådløs telefon, trådløs printer, Smart TV osv.). Hvis du vil   fjerne en fa-enhed, kan det være, at den forstyrrer, skal du prøve at frigøre strømkablet eller deaktivere Wi-Fi på enheden. Hvis problemet er løst, når en bestemt enhed fjernes, skal du om  muligt efterplacere enheden længere væk fra produktet. Hvis enheden desuden har  en trådløs kanalindstilling, kan du prøve en anden kanal.

Find ud af, om et mobilt hotspot er i brug.

Kompatibilitet med hotspot-enheder kan variere. Nogle af dem fungerer muligvis, men hotspot -skan ikke garanteres eller anbefales på grund af den begrænsede eller inkonsekvente funktionalitet. Prøv systemet på et hjemmenetværk for at finde ud af, om hotspottet er problemet.

Hvis dit Wi-Fi-netværk bruger en extender (f.eks. en Wi-Fi-repeater, Powerline-adapter eller adgangspunkt), kan du prøve at omgå det.

Netværksextender bruges til at udvide rækkevidden af  anetwork til at dække et stort område. Kontroller, om problemet er relateret til den oiske udvider ved midlertidigt at frakoble den. Da frakobling af i tkan reducere rækkevidden for dit netværk, skal du flytte dit system tættere på hovedrouteren for at teste, om problemet forbedres:
  • Hvis det ikke forbedres, er problemet ikke relateret til forlængeren.
  • Hvis det bliver bedre, kan du prøve at tilslutte forlængeren igen. Nogle gange kan det være en hjælp at tilslutte Extenders efter tilslutning til hovednetværket.
  • Hvis den bliver bedre, men vender tilbage efter gentilslutning af forlængeren, kan problemet skyldes forlængeren, dens indstilling eller placering.

Hvis du befinder dig i et område med dårligt Wi-Fi-signal, kan du prøve en udvidelse til netværksområdet for at forbedre signalet.

Wi-Fi-forlængere og LIN-adaptere kan hjælpe med at udvide netværksrækkevidden til områder med dårlig forbindelse. Wi-Fi Extenders opretter forbindelse til Wi-Fi-netværket og er placeret halvvejs mellem routeren og det område, hvor der ønskes forbindelse. Power line Extender er et par adaptere, der giver mulighed for tilslutning ved hjælp af eksisterende elektriske ledninger i et hjem: Den ene adapter tilsluttes til routeren og en stikkontakt i nærheden. Den anden adapter tilsluttes til en stikkontakt i det område, hvor der ønskes forbindelse, og giver, afhængigt af adapteren, enten Ethernet- eller trådløs forbindelse.

Overvej at tilslutte dit system via Ethernet i stedet for Wi-Fi

Selv om tilslutning af dit system via Wi-Fi er den foretrukne konfigurationsmetode, kan visse konfigurationer tilsluttes via Ethernet. Du kan finde flere oplysninger under konfigurere dit produkt.