Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af en Wave Bluetooth-musikadapter

Tilbehøret til Wave Bluetooth-musikadapteren kan tilsluttes kompatible Wave-systemer for at give trådløs Bluetooth-lydafspilning med dit Wave-system.

Sådan tilsluttes Wave Bluetooth Music-adapteren:

Inden du starter

Hvis din produktsoftware er version 02.xx.xx eller lavere, skal den opdateres først. Du kan finde flere oplysninger under kontrollere software- eller firmwareversionen og opdatere softwaren eller firmwaren til dit produkt.

Tilslutning af Bluetooth-adapteren

1. Slut adapteren til Bose link -stikket bag på Acoustic Wave-systemet
    Tip: På stikket skal du vende ordene Bose-link opad for at justere det korrekt

Boselink connector and adapter placement
  2. Placer adapteren i nærheden af dit system. Den behøver ikke at være synlig
    Tip: Hvis adapteren til venstre for systemet, mens du står over for den, skal du holde den 5 cm (2") væk for at reducere interferens fra modtagelse af am-radio
  3. Tilslut om nødvendigt strømforsyningen til adapteren:

Power connections
Hvis du vil tilslutte en Bluetooth-enhed, skal du se tilslutning af en Bluetooth-enhed.