Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Fjernbetjeningen fra et andet produkt styrer Bose-systemet

Hvis en anden fjernbetjening end din Bose-fjernbetjening uventet styrer dit system, kan du prøve følgende:

Der kan være programmeret en anden fjernbetjening til at styre systemet.

Problemet kan skyldes en indlærings- eller universalfjernbetjening, der er programmeret til at styre systemet.

Hvis du ikke bruger en fjernbetjening fra en tredjepart til at styre dit system, skal du deaktivere Send IR-kommandoer og modtage IR-kommandoer i systemmenuen.

Hvis beskrivelsen er slået til, vil du muligvis ikke opleve noget periodisk svar, når du bruger din Bose-fjernbetjening. Sådan kontrolleres disse indstillinger:
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul ned for at vælge Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned for at vælge Send IR-kommandoer
  4. Rul til venstre eller højre for at ændre indstillingen til fra
  5. Rul ned for at vælge Modtag IR-kommandoer
  6. Rul til venstre eller højre for at ændre indstillingen til fra.

Skift indstilling for huskode.

Et andet Lifestyle-system med samme huskode kan være placeret inden for systemets rækkevidde. Brugere i nærheden kan utilsigtet kontrollere dit system. Tilpas dit system ved at ændre indstillingerne for huskode. Se Ændring af indstillinger for huskodefor at ændre indstillinger for huskode.