Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Visning af oplysninger om radiostationer på systemets display

RDS (Radio data System) giver oplysninger om det indhold, der afspilles på den radiostation, du lytter til (dvs. kunstner- og sangnavn). Du kan aktivere eller deaktivere disse oplysninger på systemskærmen og vælge, hvilke oplysninger der skal vises, når de er aktiveret.

Juster funktionen til stationsoplysninger på dit system.

Slå stationsoplysninger til eller fra

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde alarm SETUP (Menu) nede, indtil - SETUP MENU - vises på systemdisplayet
  2. Tryk på Tune/MP3 & gt; gentagne gange, indtil -RADIO TEXT- vises
  3. Tryk på time – eller time + for at vælge TIL eller FRA
  4. Tryk på Alarmopsætning (Menu) , eller vent 10 sekunder for at afslutte menuen

Vælg de oplysninger, der skal vises

Når stationsoplysninger er aktiveret, kan du ntryk på knappen Play Mode (afspilningstilstand) for ikke at vælge en af følgende måder at få vist oplysninger på:
  • Stationsnavn (standardindstilling)
  • Aktuelt programindhold
  • Programtype