Bose® Bluetooth® headset serie 2

Sælges fra 1970 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Stemmekommandoer genkendes ikke af en tilsluttet telefon

Hvis stemmekommandoer ikke genkendes af telefonen, når du taler gennem Bose-øresneglen, kan du prøve følgende:

Find ud af, om opkaldsknappen besvarer et telefonopkald.

Hvis indgående opkald ikke kan besvares med et enkelt tryk på opkaldsknappen , skal du se kan ikke besvare et opkald ved hjælp af knappen.

Sørg for kun at trykke én gang på opkaldsknappen for at få stemmekommandoer.

Hvis du forsøger at få adgang til stemmestyring med din telefon, skal du blot trykke én gang på opkaldsknappen. (Dobbelttryk på opkaldsknappen ringer op til det sidst kaldte nummer , og hvis du holder knappen nede, afbrydes forbindelsen mellem produktet og den tilsluttede telefon).

Nogle telefoner kan tage op til 20 sekunder, før de første stemmekommandoer startes.

Kommunikationen mellem headsettet og telefonen kan forsinke aktiveringen af stemmekommandoer. Dette er dog typisk tilfældet, første gang stemmekommandofunktionen aktiveres, efter at headsettet er tændt – efterfølgende brug bør åbne hurtigere. Længden af forsinkelsen varierer afhængigt af telefonmodellen.

Kontroller, om telefonen reagerer på stemmekommandoen uden dit Bose-headset.

Når du drejer dit Bose-headset, kan du få den samme stemmeanmodning ved kun at bruge phon eto til at afgøre, om telefonen genkender kommandoen.

Hvis problemet kun opstår med en bestemt app, skal du kontrollere, om appen har en Bluetooth ® - eller lydmenu.

Nogle apps aktiverer   ikke Bluetooth eller selec tan lydenhed. Se i app-indstillingerne for at se, om der er relaterede indstillinger, der skal justeres. (Tip: Hvis du har mistanke om, at en indsætnings gmuligvis ikke skal ændres, skal du blot notere den aktuelle indstilling, hvis den ikke vil kog du skal skifte tilbage.)

Nulstil den mobile enhed, og opret forbindelse til headsettet igen.

Nulstil den mobile enhed, og prøv derefter at tilslutte headsettet igen:
  1. Husk dit Bose-headset fra hukommelsen på den mobile enhed. Denne liste er typicall yfound i enhedens Bluetooth-menu
  2. Sluk mobilenheden helt, og tænd den derefter igen
  3. Prøv at tilslutte headsettet igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Nogle tastaturfunktioner kan være deaktiveret, mens du bruger talekommandoer.

På nogle telefoner kan tastaturet være låst ude, mens opkaldet er aktivt, hvis stemmeaktivering bruges til at starte et opkald. Denne tastaturlås kan forhindre direkte indtastning af udvidelser eller yderligere numeriske værdier
Dette kan være specifikt for telefoner eller telefonen.