ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bluetooth ® afbryder forbindelsen til den parrede enhed

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit system og en tilsluttet enhed (f.eks. Bærbar computer, smartphone eller Bose-app) er periodisk eller går uventet tabt. Prøv følgende:

Tryk på Bluetooth ® -knappen for at oprette forbindelse til telefonen igen

Kontroller på kontrolmodulet, at lydtilstandsvælgeren er I POSITIONEN LYDLØS eller MIX, og Bluetooth-indikatoren blinker blåt. Hvis ikke blinker blåt, skal du trykke på Bluetooth-knappen én gang.

Kontroller status for strømindikatoren.

Hvis strømindikatoren er rød, er batteriet ikontrolmodulet ved at være lavt. Når strømindikatoren blinker rødt, deaktiveres Bluetooth-funktionen for at spare på batteriet.

Sørg for, at dit produkt er inden for 10 meter (33 fod) fra Bluetooth-enheden.

Bluetooth-rækkevidde er ca. 33' (10 m). Dette område kan reduceres af forhindringer (dvs. Vægge, døre, lommer, Bluetooth-enheder i nærheden osv.). Prøv at flytte enheden og produktet tættere sammen.

Bestem afstanden fra telefonen, hvor problemet opstår

Bluetooth har en rækkevidde på ca. 33 fod (10 m), som kan reduceres af interferens fra nærliggende RF-udstrålende enheder. Hvis rækkevidden reduceres markant, kan du prøve at bruge de to enheder sammen i et andet miljø eller parre headsettet med et andet Bluetooth telefon for at finde ud af, om miljøet eller telefonen er problemet.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

Ryd hukommelsen i dit produkt for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder. Når den er ryddet, skal du genoprette forbindelsen og prøve igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Ryd dit produkts hukommelse for tidligere parrede Bluetooth-enheder, og genopret derefter forbindelsen.

Dit produkt husker de sidste flere enheder, det har tilsluttet, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen. Hvis der opstår et problem med enhedens hukommelse, skal du rydde den og derefter oprette et nyt minde ved at parre dine Bluetooth-enheder igen.  Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder.

Fjern produktet fra Bluetooth-enhedens hukommelse, og prøv derefter igen.

Find listen over tidligere tilsluttede produkter under Bluetooth-indstillingerne på Bluetooth-enheden. Fjern produktet fra listen, og tilslut det derefter til enheden igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Prøv at tilslutte en anden Bluetooth-enhed.

Hvis dit Bose-produkt kan oprette forbindelse til en anden enhed, fungerer Bluetooth-funktionen. I sådanne tilfælde kan problemet være med den første enhed eller dens indstillinger.

Tilslut en anden Bluetooth-enhed.

TR yen anden Bluetooth-enhed for at afgøre, om problemet er relateret til den første enhed eller dens indstillinger.

Nedkablet skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal Down Cable muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.