Bose Sleepbuds™ II

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bluetooth ® afbryder forbindelsen til den parrede enhed

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit system og en tilsluttet enhed (f.eks. Bærbar computer, smartphone eller Bose-app) er periodisk eller går uventet tabt. Prøv følgende:

Kontroller, at begge sovepopper er tilstrækkeligt opladede.

I Sleep-appen skal du kontrollere det resterende batteriniveau for dine Sleepknopper. Hvis den ene eller begge dele ikke er tilstrækkeligt opladet, skal du placere dem i opladeretuiet, indtil batteriniveauet stiger. Hvis du vil have en hel nats søvn, er det bedst at lade dine sovepopper blive helt opladet for at sikre, at de kan afspille hele natten, og at alarmerne lyder, hvis de er indstillet.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

I app'en Sleep skal du vælge Glem sovepopper og derefter prøve igen.

Åbn app'en Sleep, og tilslut dine Sleepknopper. Tryk på ikonet for tandhjul til indstillinger på hovedskærmbilledet , og rul derefter hele vejen ned, og tryk på Glem sovepopper. App'en vil automatisk begynde at søge efter dine Sleepknopper igen. Følg vejledningen til app'en for at tilslutte dine Sleepknopper igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.