QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® hovedtelefoner – Apple-enheder

Sælges fra 2014 - 2022

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen strøm

Hvis dit produkt er tilsluttet strøm, men ikke ser ud til at modtage strøm, kan du prøve følgende:

Sørg for, at headsettet er tændt.

Drej tænd/sluk-knappen til positionen ON, hvilket angives af den konstant grønne lysende LED.
Bemærk: Når der er slukket for strømmen (angivet med en rød prik), vil headsettet stadig levere lyd.

Kontroller, at batteriet er monteret.

Sørg for, at polaritetssymbolerne "+" og "-" på batterierne svarer til markeringerne inde i batterirummet

Kontroller batterirummets og kontakternes tilstand.

• Use compressed air to blow any dust or debris out of the battery compartment
  • Sørg for, at fjederen på batteridækslet ikke er tmuer-formet, og at den kommer i kontakt med batteriet
  • Brug sprit på en vatpind til at rengøre begge batterikontakter; på eis i nrummet; en i sfjederen på døren. Lad produktet lufttørre før brug

Udskift batteriet.

Du kan finde flere oplysninger under Udskiftning af batteriet i dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.