QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2020

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Klik på hørt under telefonopkald, når Bluetooth ® -lydstyrken justeres

Hvis personen i den anden ende af et telefonopkald hører en klikkende lyd, når du justerer Bluetooth-lydstyrken på dit Bose-produkt, kan du prøve følgende:

Find ud af, om Bluetooth ® -lydstyrken under opkaldet kan justeres på telefonen.

Nogle telefoner gør det muligt at justere lydstyrken under opkald for at påvirke lydniveauet for Bluetooth forbindelse. Hvis den tilsluttede telefon tillader dette, skal du hæve Bluetooth volumen på kontrolmodulet til maksimum og djuster cal lvolume fra telefonen.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.