ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af betjeningskontakter i headsettets kontrolmodul

Kontakterne i headsettets kontrolmodul giver dig mulighed for at tilpasse bestemte indstillinger. Disse er nyttige til at skræddersy headsettet til de situationer eller fly, du bruger det.

Sådan indstilles betjeningskontakterne:

Fjern batterierne (hvis monteret) fra styremodulet for at få adgang til betjeningskontakterne. Brug derefter et lille redskab (dvs. en lille flad skruetrækker) til at justere kontakterne.

Switch Use
RESERVED Denne kontakt har ingen funktion. Standardindstillingen er .
AUTO ON
Denne indstilling kan tænde for headsettet på nautomatisk, når der er strøm til flyet. (Fås til flydrevne modeller).
  • Vælg TIL (standardindstilling) for at tillade, at headset med flystrømforsyning tændes automatisk
  • Vælg fra for at deaktivere, at headsettet tændes når du trykker på og holder tænd/sluk-knappen på knappen nede modul
AIRCRAFT AUDIO Denne indstilling indstiller intercom-følsomheden.
  • Vælg NORMAL (standardindstilling) til normal brug
  • Vælg LO WTO juster sensitivit med -12 dB
INTERCOM
Denne indstillinggkonfigurerer headsettet til brug sammen med mono- eller stereointercom'er.
  • Vælg MONO (standardindstilling) hvis dit fly har et mono-intercom, så lyder det, hvis høres i begge ører
  • Vælg STEREO , hvis dit fly har et stereo-samtaleanlæg forskellige lyde kan sendes til begge ører
AUTO OFF
Denne indstilling kan slukke for headsettet automatisk efter flere minutter eller inaktivitet.
  • Vælg TIL (standardindstilling) for at få headsettet til at slukke automatisk efter tre til. ni minutters inaktivitet
  • Vælg fra for at deaktivere, at headsettet slukkes når du trykker på og holder tænd/sluk-knappen på knappen nede modul
TAP CONTROL Denne indstilling tænder eller slukker for at  dobbelttrykke på et øre for at reducere støjreduktion i det pågældende øre.
  • Vælg TIL for at dobbelttrykke på en ørepude for at skifte mellem støjreduktion I øret mellem lav og indstillingen af Kontakt til styremodul ANC (Acoustic Noise Cancellation)
  • Vælg fra for at slå funktionen Tryk fra