Bose A30 Aviation Headset

Sælges fra 2023 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af betjeningskontakter i headsettets kontrolmodul

Kontakterne i headsettets kontrolmodul giver dig mulighed for at tilpasse bestemte indstillinger. Disse er nyttige til at skræddersy headsettet til de situationer eller fly, du bruger det.

Funktionskontakter til betjening

Betjeningskontakterne er placeret i kontrolmodulets batterirum. Fjern batterierne (hvis monteret) fra styremodulet for at få adgang til driftskontakterne. Brug derefter et lille redskab (dvs. en lille flad skruetrækker) til at justere kontakterne.
BEMÆRK: Nogle betjeningskontakter er ikke tilgængelige på alle modeller.

Switch Use
Reversionær
  • Deaktiverer alle ikke-kritiske funktioner, herunder Bluetooth-lyd, AUX-lyd og tryk på Control. Kun kommunikation via samtaleanlæg og akustisk støjeliminering er aktiveret. Hvis der opstår en nød-hardware- eller softwarefejl, skal kontakten sættes PÅ ON
  • Standard-fra
Tryk på Ctrl
  • Aktiverer/deaktiverer funktionen til styring af tryk
  • Standard-fra
Prioritet
  • Etablerer prioritet mellem to sekundære lydkilder, der er tilsluttet på samme tid. Vælg BT for at give Bluetooth-forbindelsen (trådløs) højere prioritet. Vælg AUX for at give den kablede forbindelse højere prioritet.
  • Standard - BT
Samtaleanlæg
  • Behandler intercom-lyd som mono eller stereo. Fås kun til konfigurationer, der understøtter to-kanals eller stereo samtaleanlæg. BEMÆRK: 5-benet XLR og U174 modeller er konfigurationer kun til mono
  • Standard - Mono
Automatisk slukning slukkes automatisk efter 3 til 45 minutters inaktivitet.
NOTER:
  • Når headsettet kører på batteristrøm og ikke er tilsluttet samtaleanlægget, slukkes det, medmindre der er lyd fra en aktiv mobilenhed
  • Hvis du er i gang med et opkald og ikke tager stikket ud af samtaleanlægget, slukker headsettet ca. 3 minutter efter, at opkaldet er afsluttet
  • Standard - til
Auto ON tænder automatisk, når den er tilsluttet flystrømmen.
NOTER:
  • Fås kun i Flex Power-modeller
  • Bluetooth-modeller vender tilbage til den forrige Bluetooth-tilstand, når de tændes
  • Standard - til