Lifestyle® V25 underholdningssystem

Sælges fra 2010 - 2013

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af billedvisning

Indstillingen Billedvisning i systemmenuen bruges til at ændre størrelsen på den visning , der vises på TV'et. Hvis der f.eks. er søjler over og under eller på siderne af billedet, kan du strække eller zoo mit for at fylde TV-skærmen.

Juster indstillingen videoformat.

Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis du afspiller 3D-video.
  1. Tænd for systemet og TV'et.
  2. Tryk på knappen Source på fjernbetjeningen
  3. Vælg den kilde, du vil justere, og tryk derefter på knappen OK
  4. Tryk på knappen Billedvisning (under knappen mere ) for at få vist alle tilgængelige videoformater
  5. Tryk  igen på knappen Image Vie wrcroll through, og vælg en formatindstilling.