Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Slå komprimering af lyd/område til eller fra

Lydkomprimering udjævner det lydniveau, der høres i systemet, ved at reducere høj lyd og øge niveauet af mere stille lyd. Dette er nyttigt, hvis du ofte skal justere lydstyrken, mens du lytter til lyd på dit system – eller hvis højere lydafsnit forstyrrer personer i nærheden.

Sådan indstilles områdekompression:

Når funktionen er aktiveret, gælder områdekompression for alle lydkilder.  Når systemet er slukket, vender Range Compressio ntilbage til standardindstillingen for Reach-kilde.
  1. Tænd for systemet til DVD, AUX, TV, CBL-sat eller VCR -kilden
  2. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
  3. Rul ned til Range Compression (områdekompression)
    Tip: Hvis denne indstilling ikke vises, skal lydbehandling indstilles til Brugerjusterbar. Du kan finde flere oplysninger under ændre indstillinger for lydbehandlingog derefter prøve igen
  4. Rul til højre for at vælge den aktuelle indstilling
  5. Rul op eller ned for at vælge en indstilling.