Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

MEDDELELSEN "INTET SIGNAL - TRYK PÅ PLAY FOR AT TILSLUTTE" VISES

Denne meddelelse vises, når en ekstra Bluetooth- eller SoundLink-adapter er valgt som musikkilde, men der ikke er noget signal. Prøv følgende for at løse problemet:

Prøv at parre SoundLink USB-nøglen manuelt med SoundLink-adapteren

Hvis du vil sikre dig, at SoundLink USB-nøglen kan se adapters unikke id, skal du prøve at parre USB-nøglen manuelt med adapteren. Du kan finde flere oplysninger om manuel parring af USB-nøglen med adapteren under Gentilslutning af SoundLink USB-nøglen til dit system

Hvilken adapter er tilsluttet?

Wave-systemet viser "TILSLUTTER" og "INTET SIGNAL - TRYK PÅ PLAY FOR AT TILSLUTTE", når det ikke kan finde en trådløs enhed. Find ud af, hvilken adapter der bruges, og foretag et valg nedenfor:

Wave Bluetooth-musikadapter

Wave SoundLink-adapter