Wave® radio

Sælges fra 1993 - 1994

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af visningstilstand

Mens du afspiller radioen, kan dit system indstilles til at vise uret eller en radiostation, afhængigt af hvad du foretrækker.

Sådan vises uret eller radiostationen på displayet:

Mens du lytter til dit system, kan displayet vise enten det tidspunkt eller den radiostation, der afspilles.
  1. Tænd for systemet
  2. Tryk på knappen Clock set , og hold den nede, mens du holder den nede, og tryk på knappen am/FM for at skifte mellem ur og radiostation på displayet