ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Støjreduktion fungerer ikke

Kombinationen af både aktive og passive støjreduktionsteknologier i dine hovedtelefoner er designet til at blokere de fleste lyde, men blokerer måske ikke alt. Du kan stadig høre højere lyde som sirener og endda menneskelige stemmer, selvom lydstyrken for disse lyde bør reduceres drastisk. Hvis du ikke føler, at du reducerer støjen med dine hovedtelefoner, er her nogle få trin, du kan prøve.

Find ud af, om der er foretaget nye ændringer på headsettet eller flyet.

Hvis der er foretaget ændringer eller modifikationer på eto, enten headsettet eller flyet, skal du undersøge, om disse ændringer kunne have forårsaget dette problem uventet.

Afgør, om luftfartøjet er under tryk eller uden tryk.

Dette headset anbefales til brug i fly under tryk. Mere støjende fly (dvs. de fleste helikoptere og fly under tryk) kan resultere i dårlig eller reduceret støjreduktion, da headsettet ikke er designet til at håndtere de tilhørende lydtryksniveauer.

Kontroller, om problemet kun opstår i bestemte højder.

I flyvemaskiner uden tryk mindskes effektiviteten af støjreduktion, efterhånden som det alitiøse forhold øges. Headsettet kan også producere et hvinende ord , som du kan se. Se  specifikationerne for headsettet for at få flere oplysninger om maksimal højde for fuld støjreduktion.

Undgå at trykke gentagne gange på tænd/sluk-knappen, når du forsøger at tænde eller slukke for headsettet.

Det kan tage op til 6 sekunder, før headsettet tændes eller slukkes. Hvert ekstra tryk på tænd/sluk-knappen vil få headsettet til at tage længere tid at udføre den ønskede handling.

Se, om strømlampen lyser på headsettets kontrolmodul.

Led-lampen på styremodulet skal lyse, når det er tændt. Tryk én gang på tænd/sluk-knappen for at tænde for headsettet, og se derefter, om lyset er tændt. Du kan finde flere oplysninger i om LED-indikatorstatuslys og -oplysninger.

Hvis du nogensinde har taget mikrofonkablet ud af headsettet, skal du frakoble det igen og kontrollere for snavs eller skader ved stikkene.

Sørg for, at stikkene på kablet og ved headsettet begge er fri for snavs (snavs, fnug, støv osv.) eller beskadigelse, hvilket kan forhindre en korrekt tilslutning. Du kan finde flere oplysninger under til- eller flytning af mikrofonarmen på headsettet.

Sæt headset-kablet i flypanelet igen.

1. Frakobl det nederste kabel, hvor det er fastgjort til panelet
  2. Efterse forbindelserne for skader eller snavs, og fjern eventuelle rester, der findes. Hvis der er skader på forbindelserne, skal de muligvis udskiftes
  3. Tilslut det nederste kabel til panelet igen
Bemærk: Der høres typisk en klikkende eller smældende lyd, når du tager stikket ind og ud af stikket. Denne støj bekræfter, at headsettet modtager lyd.

Sørg for, at du bruger den korrekte størrelse øreprop for at sikre en korrekt og sikker pasform.

Brug af øreproppen, der er for stor eller lille til dine ører , vil påvirke lydkvaliteten og støjelimineringen.

Sørg for, at du bruger StayHear + ørepropper.

Disse hovedtelefoner er designet specielt til os med StayHear+ ørepropper. Brug af andre ørepropper, herunder originale StayHear-spidser, vil resultere i lav lyd, dårlig lydkvalitet og/eller reduceret støjreduktion.

Dit StayHear+-spidser bør se således ud:

stayhear plus tips

Sørg for, at hovedtelefonernes åbninger er rene og fri for snavs.

Kontroller, om der er blokeringer i hovedtelefonernes netgitter og hovedtelefonernes åbning. For meget snavs kan resultere i lav lyd, dårlig lydkvalitet eller manglende lydkanaler.

Isæt nye dobbelt-A alkaliske batterier.

Fjern batterierne fra produktet, og isæt derefter nye batterier. Kontroller, at + og - markeringerne på batterierne svarer til markeringerne i batterirummet. (Bemærk! Genopladelige batterier anbefales ikke. Brug alkaline-batterier, når det er muligt.)

Udskift batterierne.

Fjern batterierne fra produktet, og isæt derefter nye batterier. Kontroller, at + og - markeringerne på batterierne svarer til markeringerne i batterirummet. (Bemærk! Genopladelige batterier anbefales ikke. Brug alkaline-batterier, når det er muligt.)

Tilslut et andet headset.

Hvis det er tilgængeligt, skal du tilslutte et andet headset til flyet for at afgøre, om problemet er relateret til flypanelet eller dets indstillinger.

Nedkablet skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal Down Cable muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.