Bose Smart Soundbar 300

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth ® -enheder

Dit produkt husker de seneste Bluetooth-enheder, det har været tilsluttet, så det hurtigt og automatisk kan oprette forbindelse til dem igen. Fjernelse af denne enhedshukommelse glemmer alle huskede enheder og giver dig mulighed for at starte en ny liste over enheder ved at tilslutte dem, du vil huske.

Hvordan vil du rydde listen over parrede enheder?

Brug knapperne på fjernbetjeningen

Brug af Bose Music-appen