SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2019

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Besvarelse eller afslutning af et telefonopkald

Dit Bose-produkt kan besvare, afslutte og styre opkaldsrelaterede funktioner på telefonen. Det giver dig mulighed for nemt at modtage telefonopkald uden at få adgang til knapperne på din mobilenhed.

Tryk én gang på multifunktionsknappen.

Et enkelt tryk på Multi-funktionen icon knappen besvarer et indgående opkald. Et andet tryk på multifunktionsknappen vil afslutte et aktivt telefonopkald, så længe der ikke er andre aktive opkald. Headsettet giver en indgående ringetone med to noter, hvis der er tale om en bestemt ringetone (dvs. Lydklip) sendes ikke fra den tilsluttede enhed via Bluetooth efterfulgt af en stemmemeddelelse for opkalds-id'et (hvis det er aktiveret i headsettet)

Hvis et opkald er i gang, og et andet opkald ringer ind i headsettet, skal du trykke på Multi-funktionen icon knappen besvarer opkaldet og sætter det første opkald på hold.