Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Gentilslutning af SoundLink USB-nøglen til dit system

Hvis du har brug for at tilslutte din SoundLink-adapter igen eller ikke kunne tilslutte den første gang, kan du manuelt udløse USB-nøglen og SoundLink-modtageren, så dit Wave-system kan oprette forbindelse igen.

Sådan parres SoundLink-adapteren og USB-nøglen manuelt:

1. Sluk Bluetooth o nany Bluetooth -enheder i nærheden
  2. Poche ron Wave systemet en dselect SoundLink kilde
    Tip: Hvis du har problemer, skal du sørge for, at SoundLink-adapteren er sluttet korrekt til Bose Link -stikket på Wave-systemet
  3. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen 5 og holde den nede, indtil SYNLIG vises på Kurvesystemdisplayet
  4. Tryk på knappen og hold den nede for at åbne USB-nøglen for fem sekunder: Indikatoren på USB-nøglen begynder at blinke
    Tip: Hvis du har problemer, skal du kontrollere, at USB-nøglen er korrekt tilsluttet til computeren, og at computeren er tændt
  5. Vent på, at adapteren og USB-nøglen tilsluttes: OPRETTER FORBINDELSE TIL COMPUTE Rvises på WAV -systemets skærm, og BEREGN derefter Rnår der er oprettet forbindelse.