ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Statisk støj i begge ørekopper

Hvis dine hovedtelefoner uventet afgiver statisk støj eller knitrende støj fra begge sider af headsettet, skal du prøve følgende:

Find ud af, om der er foretaget nye ændringer på headsettet eller flyet.

Hvis der er foretaget ændringer eller modifikationer på eto, enten headsettet eller flyet, skal du undersøge, om disse ændringer kunne have forårsaget dette problem uventet.

Slut headsettet til et andet panelstik eller, hvis det er muligt, til et andet fly.

Ikke-TSO-udstyr, slidte stik/løse forbindelser eller forkert kablede stik (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordledning) i flyet kan forårsage problemer. Hvis det er muligt, kan du prøve at slutte headsettet til et andet stik i flyet eller til stik i et separat fly. Hvis headsettet fungerer fint, når det er tilsluttet et andet sted, er der et problem med panelstikket eller ledningsføringen til -stikket.

Tilslut et andet headset.

Hvis det er tilgængeligt, skal du tilslutte et andet headset til flyet for at afgøre, om problemet er relateret til flypanelet eller dets indstillinger.

Ved 6-benede flyforsynede installerede tilslutninger skal du kontrollere tilstanden af stikket på headsettet og stikket på flyet.

Kontrollér, om der er snavs i stikket på flyet, og kontroller, om nogle af benene til spix er syndfri inde i stikket til headsettet.

Bemærk: Hvis flyet har et stik til en ældre model Bose AH Xheadset, der skulle køre rundt for at levere monolyd til den rigtige ørekop, skal jac kwill gentilsluttes , da det elektroniske sin det nyere A20-kabel er forskelligt.

Kontroller for interferens, der kan forårsage uønsket støj.

Mens støjen er til stede, skal du langsomt bevæge eller dreje hovedet væk fra interferenskilder - Som f.eks. vinduesvarme, antenner, strømkabler osv. hvis støjen er mere mærkbar, når du kommer tættere på en enhed eller et område i flyet, er den relateret til interferens fra den pågældende enhed eller det pågældende område.  I nogle øsser  kan det hjælpe at flytte eve njus nogle få tommer. (Tip: Om nødvendigt kan headsettet bruges i passiv tilstand - slukket uden støjreduktion - for at undgå interferens).

Hvis du får strøm fra et 5-benet XLR-stik på flyet, skal du deaktivere Auto-On-funktionen på dit headset.

Jeg fan Aircraft leverer strøm til dit headset fra et 5-benet XLR-stik, hvilket giver mindre end 12 volt, dit headset kan tænde eller slukke uventet eller produktet statisk. Sådan løses dette:
  1. Åbn dej -dej -ron på dit headset-kontrolmodul
  2. Fjern batterierne, hvis de er installeret, for at få adgang til headsettets indstillingskontakter
  3. Indstil Auto-ON -omskifteren  til positionen OFF
  4. Installer eller genindsæt e -batterie sso dit headset kan ikke skifte mellem kvalmbåde og batteristrøm efter behov.
Bemærk: Når headsettet er tilsluttet til et samtaleanlæg, passerer det stadig al kommunikation, mens det er slukket – helt uden støjreduktion.

Isæt nye dobbelt-A alkaliske batterier.

Fjern batterierne fra produktet, og isæt derefter nye batterier. Kontroller, at + og - markeringerne på batterierne svarer til markeringerne i batterirummet. (Bemærk! Genopladelige batterier anbefales ikke. Brug alkaline-batterier, når det er muligt.)

Find ud af, om problemet opstår, når headsettet er slukket.

Dit headset fungerer i passiv tilstand (slukket uden støjreduktion). Hvis der stadig forekommer Tissu estill, mens headsettet er slukket,  er problemet, at jeg har modtaget   headsettet fra flypanelet (dvs. forbindelserne, ledningsføringen eller interferensen).

Find ud af, om tonen i støjen ændrer sig, når der trykkes på avionics-panelet.

Hvis tonen ændres, når flyelektronik-panelet eller andre områder af flyet berøres, kan der være et problem med jordforbindelsen til flyet eller samtaleanlægsforbindelserne og den tilhørende ledningsføring.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.