SoundDock® 10 system

Sælges fra 2009 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Lydstyrkebjælken vises ikke på iPod

Hvis din iPod/iPhone i docken ikke viser en lydstyrkebjælke på displayet, når der foretages justeringer af lydstyrken, kan du prøve følgende:

Lydstyrkebjælken kan tage op til 10 sekunder at vise.

Når en iPod første gang dockes, kan det tage op til 10 sekunder at synkronisere med SoundDock. I dette tidsrum vises lydstyrkebjælken muligvis ikke på iPod'en. Lydstyrken kan stadig styres via SoundDock-fjernbetjeningen.

Hvis der er et etui på din iPod/iPhone, kan du prøve at fjerne den.

Et etui eller etui kan forhindre din enhed i at docke sikkert. Hvis du bruger en taske, skal du fjerne den, sætte enheden i igen og derefter prøve igen.

Sørg for, at iPod'en eller iPhone'en sidder korrekt i docken.

For at producere lyd og opladning skal iPod'en eller iPhone'en sidde sikkert fast i docken. Fjern den, og sæt den i docken igen for at sikre en sikker forbindelse. Nogle modeller vil afgive en bekræftelsestone, der angiver, at den er docket korrekt.