Lifestyle® V10 underholdningssystem

Sælges fra 2008 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af lydprioritet

Med indstillingen Audio Priority (Lydprioritet) kan du vælge, hvilken type lydforbindelse der skal bruges til den video, du ser. Dette er nyttigt, hvis du får video fra din kabelboks via et HDMI-kabel og lyd via et optisk kabel.

Indstilling af lydprioritet:

Bemærk: Denne indstilling er tilgængelig på systemer med konsolsoftware 010200 eller nyere. Du kan finde flere oplysninger under kontrollere software- eller firmwareversionen.
  1. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen.
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt.
  2. Rul til venstre eller højre for at vælge lyd.
  3. Rul ned til DVD Audio Priority eller CBL-sat Audio Priority.
    Tip: DVD- og CBL-sat-indstillingerne kan indstilles uafhængigt, når der tilsluttes via HDMI tilDVD - eller CBL-sat -indgange på bagsiden af systemkonsollen.
  4. Rul til højre for at vælge den aktuelle indstilling.
  5. Rul op eller ned for at vælge en indstilling:
    1. HDMI: Vælg dette, hvis lyden fra den tilsluttede enhed sendes via et HDMI-kabel.
    2. Optisk/koaksial: Vælg dette, hvis lyden fra den tilsluttede enhed sendes via et optisk eller digitalt koaksialkabel.
  6. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.