Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af udvidelsesprotokol

Funktionen udvidelsesprotokol i systemmenuen er beregnet til systemer, der er kædet sammen med andre Bose-udvidelsessystemer i hele hjemmet. Denne indstilling hjælper dit system med at kommunikere med udvidelseszoner ved at fortælle det, om zonerne er ældre produkter eller nyere Bose link-produkter.

Juster indstillingen for udvidelsesprotokol.

1. Tænd for systemet og TV'et.
  2. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  3. Brug piletasterne på fjernbetjeningen til at vælge ikonet lyd
  4. Rul ned for at vælge udvidelsesprotokol
  5. Tryk på den højre knap for at nfor at vælge den aktuelle indstilling
  6. Brug op - og ned -knappen til at vælge Bose lin kor Legacy
  7. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen
  8. Sluk for systemet i 30 sekunder for at gemme ændringerne.