CineMate® digitalt højttalersystem til hjemmebiograf

Sælges fra 2005 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Lyset i interfacemodulet er altid rødt

Hvis lyset på systemets grænseflademodul viser, at systemet er i standby (indikeret med et rødt lys) og ikke vil tænde (indikeret med et grønt lys), skal du prøve følgende:

Sørg for, at fjernbetjeningen er inden for systemets rækkevidde.

Fjernbetjeningens rækkevidde er 20 meter

Sørg for, at der er trykket på den korrekte knap.

Sørg for at trykke på on/off-knappen for at tænde for systemet. Hvis der trykkes på en kildeknap, eller hvis der trykkes på flere knapper på samme tid, vil systemet ikke tænde.

Kontroller, at der ikke er noget, der blokerer forsiden af dit produkt.

Hvis fjernsensoren på dit produkt er helt eller delvist dækket, registrerer den muligvis ikke kommandoerne fra fjernbetjeningen. Hvis der er noget, der blokerer forsiden af dit produkt, skal du flytte det og kontrollere, om problemet er løst.

Sørg for, at fjernbetjeningssensoren på dit produkt ikke er i direkte lys.

Hvis fjernsensoren på dit produkt befinder sig i et meget lyst område (dvs. I stærkt sollys eller belysning, i nærheden  af højre TV eller bærbar computer osv.), kan lysinterferensen afveg dit produkts evne til at registrere IR-lyskommandoer fra din fjernbetjening. Hvis der er for meget lys på dit produkt, kan du prøve at reducere det.

Hvis du ikke har det, skal du fjerne plastfilmen på forsiden af interfacemodulet.

Nye enheder har  beskyttelsesfilm, der dækker forsiden af interfacemodulet.   Da interface modul edetekter kommandoer fra den eremote kontrol, skal du være sur e fil mis fjerne dfor at maksimere rækkevidden af fjernbetjeningen.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Fjern og genindsæt interfacemodulets kabel for at sikre en fast forbindelse.

Frakobl interfacemodulets stik bag på Acoustimass-modulet, og tilslut det igen. Denne tilslutning holdes på plads af to fingerskruer, som skal spændes fast for at sikre en korrekt forbindelse. Du kan finde oplysninger om tilslutning af systemet under Opsætning af dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit system skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser problemet, skal systemet muligvis have service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.