QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Headsettets lydstyrkeknapper ændrer ikke lydstyrkeniveauet på den tilsluttede enhed

Hvis du ikke kan styre lydstyrken på en enhed, der er sluttet til dit headset ved hjælp af headsettets knapper, kan du prøve følgende:

Kontroller, om headsettet er sluttet til din enhed med lydkablet.

Headsettet kan tilsluttes via Bluetooth eller lydkablet. Når du bruger kablet, deaktiveres knapperne på headsettet. I denne opsætning kan du styre en dplayback -scanning ved at bruge den tilsluttede enhed.

Prøv at deaktivere TTY, hvis aktiveret, i menuen Enhedsindstillinger.

Se under TTY  -indstillingen i telefonens indstillinger. Denne indstilling kan være usefu lfor hørehæmmede.  Når den er aktiveret, vil lydstyrken fra din enhediske højde ikke blive reduceret så meget, som når indstillingen er deaktiveret. Hvis aktiveret, skal du deaktivere TTY og prøve igen.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.