QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® hovedtelefoner – Apple-enheder

Sælges fra 2014 - 2022

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Headsettets lydstyrkeknapper ændrer ikke lydstyrkeniveauet på den tilsluttede enhed

Hvis du ikke kan styre lydstyrken på en enhed, der er sluttet til dit headset ved hjælp af headsettets knapper, kan du prøve følgende:

Kontroller, at hovedtelefonstikket er rent og fri for snavs.

Brug en lommelygte eller en anden lysfølge , hvis der er fnug eller snavs i hovedtelefonstikket på enheden, som kan forstyrre forbindelsen .

Prøv at deaktivere TTY, hvis aktiveret, i menuen Enhedsindstillinger.

Se under TTY  -indstillingen i telefonens indstillinger. Denne indstilling kan være usefu lfor hørehæmmede.  Når den er aktiveret, vil lydstyrken fra din enhediske højde ikke blive reduceret så meget, som når indstillingen er deaktiveret. Hvis aktiveret, skal du deaktivere TTY og prøve igen.

Tilslut et andet sæt hovedtelefoner.

Tilslut et andet par hovedtelefoner til lydenheden for at afgøre, om problemet skyldes enheden eller dens indstillinger.

Sørg for, at knapperne på dit produkt ikke sidder fast.

Når du trykker på en knap på produktet, skal du mærke, at det trykkes ned. Når du slipper knappen, skal den klikke tilbage til den oprindelige position. Hvis den ikke gør det, kan den sidde fast. Kontrollér, om der er snavs omkring knappen, og rengør den.