Lifestyle® SoundTouch® 525 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Intet billede fra en tilsluttet videoenhed

Hvis en videoenhed (f.eks. Kabelboks, Blu-ray-afspiller, spilsystem osv.), der er tilsluttet dit system, viser ikke et billede på dit TV. Prøv følgende:

Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt.

Nogle TV har en funktion, hvor indgangsvalg kan slås fra eller skjules fra skærmmenuen. Se brugervejledningen til TV'et for at få hjælp til at ændre TV-indgange og aktivere TV-indgange.

Kontroller, at den korrekte lydindgangskilde er valgt.

Der er flere tilgængelige lydkilder på systemet. Sørg for, at der er valgt en "rette"-tone. Hvis den lydenhed, du vil høre, f.eks. er sluttet til AUX-indgangen, skal du kontrollere, at den valgte indgang er valgt.

Nulstil den tilsluttede lyd- eller videoenhed.

Det kan være nødvendigt at nulstille elektronikken fra tid til anden – på samme måde som at genstarte en computer. Afbryd strømmen til enheden i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op.

Kontroller, om enheden er tilgængelig på kildelisten.

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen kilde for at få vist listen over enheder, der er konfigureret til brug med dit system. Hvis listen ikke indeholder enheden, skal du se tilslutning af andre enheder til dit system.

Sørg for, at kilden er mærket korrekt.

En kilde kan være blevet mærket forkert under opsætningen. Kontroller, at den kilde, du vil se, er valgt. Tryk på Source på fjernbetjeningen for at se den aktuelt valgte kilde

Nulstil HDMI-forbindelsen ved at nulstille begge enheder og de kabler, der er tilsluttet mellem dem.

1. Sluk Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  2. Frakobl Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  3. Frakobl to HDMI-kabler i begge ender, og genindsæt dem sikre tilslutninger.
  4. Tilslut kildeenheden,  T Vog Bose-systemet igen for at tænde for strømmen.
  5. Tænd TV'et og kildeenheden.
  6. Når TV'et og kildeenheden er færdig med at tænde, skal du tænde Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer af forskellige årsager. Tv'et og kildeenheden kan hade lagrede forkerte oplysninger, der modtages via HDMI-kablet. Denne rese tprocedur ewil lclea rtheir hukom for disse data.

Prøv at deaktivere HDMI-CEC i menuen på den tilsluttede enhed.

CEC (Consumer Electronics Control) gør det muligt for enheder at sende kontroloplysninger (f.eks. Strøm, skift af indgang, fjernbetjening osv.) frem og tilbage via HDMI. CEC-implementering og -funktioner kan variere mellem forskellige mærker, hvilket kan forårsage forskellige problemer med styringen. Prøv at deaktivere CEC i menuen på den tilsluttede enhed, og prøv derefter igen. Afhængigt af mærket kan CEC være mærket forskelligt i menuen enhed. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.

Hvilken enhed bruges?

Modtager til kabel-tv

Docket iPod

DVD- eller Blu-ray-afspiller

DVR

Spillekonsol

Satellitboks

VCR- eller DVD-optager

Anden tilsluttet videoenhed