3·2·1® underholdningssystem

Sælges fra 1970 - 2006

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Intet billede fra en tilsluttet videoenhed

Hvis en videoenhed (f.eks. Kabelboks, Blu-ray-afspiller, spilsystem osv.), der er tilsluttet dit system, viser ikke et billede på dit TV. Prøv følgende:

Se, om problemet skyldes tilsluttede enheder eller den indbyggede videoafspiller.

Prøv at afspille en DVD på den indbyggede diskafspiller til systemkonsollen. Hvis problemet fortsætter, skal du se Ingen video fra den indbyggede DVD-afspiller.

Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt.

Nogle TV har en funktion, hvor indgangsvalg kan slås fra eller skjules fra skærmmenuen. Se brugervejledningen til TV'et for at få hjælp til at ændre TV-indgange og aktivere TV-indgange.

Systemet sender ikke et signal gennem i DVD-tilstand.

Sørg for, at den ønskede kilde er valgt

Kontroller, at den korrekte lydindgangskilde er valgt.

Hvis der er flere tilgængelige eller tilsluttede audi-kilder, skal du kontrollere, at den korrekte kilde er valgt.  f.eks. er den lydenhed, du vil høre, tilsluttet til AUX-indgangen. Kontroller, at der er valgt inpu.

Hvilken enhed bruges?

Modtager til kabel-tv

Docket iPod

DVD- eller Blu-ray-afspiller

DVR

Spillekonsol

Satellitboks

VCR- eller DVD-optager

Anden tilsluttet videoenhed