SoundLink® Air digitalt musiksystem

Sælges fra 2012 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af lydkilder

Dit produkt har en lydindgang, der gør det muligt at tilslutte en anden enhed. Lær, hvordan du skifter input på dit produkt for at høre de forskellige lydkilder, du har tilsluttet.

Følg disse trin for at lytte til flere lydkilder:

Streamet lyd:

1. Start en musik-app på en AirPlay-kompatibel enhed eller computer. Kontroller, at den er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som SoundLink Air-systemet
  2. For at sikre, at lyden ikke er for høj, skal du flytte lydstyrkeskyderen i musik-appen til skalaens laveste tredjedel
  3. TA pAirPlay-ikonet, og vælg "SoundLink Air" (eller det navn, du gav det) på listen over tilgængelige højttalere
    1. Hvis enheden er et Apple TV, skal du vælge det systemnavn, der findes på listen over højttalere under Indstillinger og gt; AirPlay (til) og gt; højttalere
  4. Start afspilning af musiknumre
Knapperne Afspil/Pause, Spring frem og Spring tilbage på SoundLink Air-fjernbetjeningen kan bruges til at styre afspilningen af musikken.

Bemærk! Hvis du vil fjernbetjene iTunes ved hjælp af SoundLink Air-fjernbetjeningen, skal du ændre en indstilling i menuen iTunes-indstillinger. Start iTunes, og åbn menuen Rediger. Vælg Præferencer, og klik på enheder. Klik for at sætte et flueben ud for "Tillad iTunes-lydkontrol fra fjernhøjttalere".

Enhed tilsluttet TIL LYDINDGANG:

1. På den tilsluttede enhed skal du indstille lydstyrken til 80 % af dens maksimum.
  2. På SoundLink Air-fjernbetjeningen skal du trykke på AUX-knappen. Frontpanelets AUX-indikator lyser hvidt.
  3. Brug SoundLink Air-systemet eller lydstyrkeknapperne på fjernbetjeningen til at indstille lydniveauet
Bemærk! SoundLink Air-fjernbetjeningen styrer ingen funktioner på en AUX-enhed, der er tilsluttet AUDIO IN-stikket.