Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af lydkilder

Dit produkt har en lydindgang, der gør det muligt at tilslutte en anden enhed. Lær, hvordan du skifter input på dit produkt for at høre de forskellige lydkilder, du har tilsluttet.

Sådan vælger du en lydkilde:

Der er et par forskellige måder at vælge, hvad du vil lytte til. Find ud af, hvordan du foretager valg ved hjælp af knapperne på dit produkt eller Bose Music-appen.

Brug af knapperne på produktet

Øverst på dit produkt skal du trykke på knapperne Blueooth, AUX eller Preset for at vælge en kilde.

Valg af AUX-, Bluetooth- eller AirPlay-kilde i Bose Music-appen

1. Tryk på knappen kilde i Bose musik-appen
    Tip:  Hvis der vises et andet produkt, skal du trykke på ikonet My Bose icon I øverste venstre hjørne skal du vælge dit produkt og derefter trykke på knappen kilde

2. Vælg den ønskede kilde (AUX, Bluetooth eller AirPlay)

Valg af en musiktjeneste fra Bose Music-appen

1. I Bose Music-appen skal du trykke på Music Note ico nin nederst til højre
    Tip:  Hvis der vises et andet produkt, skal du trykke på ikonet My Bose icon I øverste venstre hjørne skal du vælge dit produkt og derefter trykke på ikonet Musiknote

2. Under Gennemseskal du stryge bjælken for musiktjenester til venstre eller højre for at få vist de musiktjenester, du har føjet til din Bose-konto
    Bemærk: TuneI vises altid på musikservicebjælken. Du behøver ikke at tilføje servicen , og den kan ikke fjernes

3. Tryk på navnet på musiktjenesten for at søge efter eller gennemse dens indhold.