ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kort batterilevetid

Hvis batteriets ladeniveau løber hurtigere end forventet, skal du prøve følgende:

Find ud af, om der er foretaget nye ændringer på headsettet eller flyet.

Hvis der er foretaget ændringer eller modifikationer på eto, enten headsettet eller flyet, skal du undersøge, om disse ændringer kunne have forårsaget dette problem uventet.

Kontrollér positionen af AUTO-OFF kontakten på styremodulet til DOWN-kablet.

Funktionen Auto fra på headsettet er muligvis ikke aktiveret.
  1. Tag batterierne ud af styremodulet
  2. Flyt kontakten under AUTO-OFF-kablet til ON (venstre). Skift kontaktens position vha. en trykbolt eller papirclips
  3. Sæt batterierne i igen. Sørg for, at polerne på batterierne passer til markeringerne indeni batterirummet
Headsettet slukkes efter 3 til 9 minutter af inaktivitet

Nedkablet skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal Down Cable muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.