Ingen lyd fra TV'et.

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd fra det TV, der er tilsluttet det, skal du prøve følgende for at løse problemet.

Før du begynder, er det vigtigt at validere:

• SoundBar er sluttet til strøm, den tændes og har vist tegn på lysbjælkens aktivitet. Lysbjælken må ikke være rød. Indikatoren under knappen slå mikrofon fra kan være rød.
  • Tv-kilden er blevet valgt ved hjælp af Bose-fjernbetjeningen, Bose Music App eller ved at bruge en understøttet Alexa-kommando til Bose SoundBar (hvis tilgængelig).
  • Sørg for, at lydstyrken er korrekt indstillet i Bose musik-appen eller på fjernbetjeningen.

Hvordan er SoundBar sluttet til TV'et?

Med et HDMI-kabel

Med et optisk kabel

Med optiske kabler og HDMI-kabler