Bose QuietComfort® Earbuds II

Sælges fra 2022 - 2024

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Selvstændig brug med én øretelefon

Med softwareversion 1,3.x eller nyere kan du nu bruge enten den venstre eller højre øreprop til uafhængig brug af enkelttryk. Denne nye funktion giver dig mulighed for problemfrit at skifte mellem dine ørepuder, og hvis den ene øreprop løber tør for batteri eller afbryder forbindelsen til Bluetooth, overtager den anden automatisk. Få mere at vide...

Selvstændig brug med én øretelefon

Lige så fantastisk som din QuietComfort-ørepuder II-lyd sammen, så ved vi, at der er tidspunkter, hvor du kun vil bruge et af dine ørepuder. Du kan nu bruge enten den venstre eller højre øreprop til uafhængig brug af enkelttryk. Denne nye funktion giver dig mulighed for problemfrit at skifte mellem dine ørepuder, og hvis den ene øreprop løber tør for batteri eller afbryder forbindelsen til Bluetooth, overtager den anden automatisk.
For at få adgang til uafhængig enkeltbud-brug skal du opdatere softwaren på dine QuietComfort-ørepuder i Ito version 1.3.26 eller nyere.

Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt for at få mere hjælp.