Bose QuietComfort® Earbuds II

Sælges fra 2022 - 2024

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Registrering af øretelefoner

In-ear-registrering bruger sensorer til at identificere, hvornår du har ørepropperne på. Du kan automatisk afspille/sætte lyd på pause, besvare telefonopkald og justere støjreduktion ved at indsætte eller fjerne en øreprop.

In-ear-registreringsfunktioner omfatter:

Automatisk afspilning/pause - når du fjerner en øreprop, sættes lyden på pause i begge ørepuder. Sæt in-ear hovedtelefonen i igen for at starte lyden igen.
BEMÆRK: Hvis du vil bruge en enkelt in-ear hovedtelefon, kan du trykke på in-ear hovedtelefonen i dit øre for at starte lyden igen.

Automatisk besvarelse af opkald - du kan besvare telefonopkald ved at indsætte en ørepude.
BEMÆRK: Brug Bose Music-appen til at aktivere denne funktion. Du kan få adgang til denne indstilling i menuen Indstillinger.

Automatisk gennemsigtighed - når du fjerner en øreprop, justeres støjelimineringstilstanden til Aware Mode på øreproppen i dit andet øre. Når du sætter in-ear hovedtelefonen i igen, justeres in-ear hovedtelefonen til det tidligere støjreduktionsniveau.
BEMÆRK: Hvis du vil bruge en enkelt ørepude, kan du bruge din genvej til at navigere gennem støjelimineringstilstandene og vælge den relevante tilstand.