Bose QuietComfort® Earbuds II

Sælges fra 2022 - 2024

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af Google Assistant som den foretrukne oprindelige VPA for Samsung-enheder

Disse instruktioner gælder kun for Samsung-enheder.

Følg disse instruktioner til din Samsung-enhed:

1. Naviger til: Indstillinger & gt;Apps & gt;Bixby Voice & gt;Angiv som standard.
  2.  Tryk på "Ryd"  i feltet "Ryd standarder" under menuen "Åbn som standard".
  3.  Når dit Bos eproduct er sluttet til din Samsung-enhed, skal du trykke på og hol denørepude, der har bi nconfigure das the Shortcut. Samsung-enheden vil bede dig om at vælge, hvilken telefonassistent du foretrækker at bruge. Vælg Google.