Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke vælge eller styre Bose-højttaler som Chromecast-højttaler

Hvis din Bose-højttaler ikke vises i menuen Chromecast, eller enheden ikke kan styre Chromecast-funktioner på din højttaler, skal du prøve følgende:

Kontroller, at den indbyggede Chromecast-funktion er aktiveret for højttaleren.

I Bose Music-appen skal du kontrollere, at den indbyggede Chromecast-funktion er aktiveret for den højttaler, du vil sende til. Du kan finde flere oplysninger under Aktivering eller deaktivering af indbygget Chromecast. Hvis der er flere højttalere i din Bose Music-konto, skal funktionen være aktiveret for hver højttaler. Denne funktion er ikke tilgængelig med Bose-hovedtelefoner. Den er kun tilgængelig med netværksforbundne højttalere, der er kompatible med Bose Music-appen.

Hvis appen også overfører video via Chromecast, vises højttaleren ikke på listen over Chromecast-enheder.

Sørg for at bruge en app, der kan afspille musik og ikke video, f.eks. YouTube Music Premium, Spotify, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, Eller en anden Chromecast-aktiveret musik-app. Kun lyd kan afspilles til Bose-højttalere; videoindhold kan ikke afspilles.

Kontroller, om du kan vælge dit produkt i Bose Music-appen.

Hvis appen ikke kan finde dit produkt, skal du se Bose musik-app'en registrerer ikke produktet.

Slå Wi-Fi fra og til igen på kildeenheden.

Den enhed, du bruger til at starte lyd, kan have problemer med at kommunikere på netværket. Slå Wi-Fi-indstillingen fra og derefter til igen for at genoprette en netværksforbindelse.

Afslut musik-app'en, der bruger Chromecast, og vent derefter 10 sekunder, før du prøver igen.

Afslut app-caster til Bose-højttaleren. Når du har ventet og derefter genåbnet appen, skal du finde ud af, om en Chromecast-forbindelse kan oprettes i den samme eller en anden musik-app med Chromecast.

Sørg for, at Chromecast-kildeenheden er tilsluttet det samme netværk som Bose-højttaleren.

Hvis du vil bruge Chromecast, skal enhedens kabinet til Bose-højttaleren være på det samme netværk. Hvis enheden f.eks. er på gæstenetværket, og systemet er på hovednetværket, fungerer Chromecast ikke. Find det netværksnavn, som din er tilsluttet, inden for Wi-Fi-indstillingerne på din enhed, og find derefter ud af, om din Bose-højttaler er tilsluttet det samme netværksnavn. Du kan finde flere oplysninger under bestemmelse af Wi-Fi-netværksnavn og signalstyrke for dit produkt." Hvis de to enheder er på forskellige netværk, skal du ændre enhedens netværk og oprette Chromecast-forbindelsen, så den passer til Bose-systemets.

Genstart Chromecast-kildeenheden.

Det kan være nødvendigt at nulstille Eletronics fra tid til anden på samme måde som at genstarte en computer. Sluk for enheden, tænd den igen, og prøv igen.

Sørg for, at Chromecast-kildeenheden ikke bruger et VPN.

Hvis en enhed bruger et VPN (Virtual private Network), kan det muligvis ikke ses af andre enheder på dit netværk, f.eks. dit produkt. Frakobl VPN'et, hvis det er i brug, og prøv igen.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).