Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Grupperede Chromecast-højttalere er ikke synkroniseret

Hvis du afspiller musik ved hjælp af en Chromecast-forbindelse til en gruppe højttalere, og der høres en forsinkelse mellem højttalerne, kan du prøve følgende:

Juster indstillingen for korrektion af gruppeforsinkelse i Google Home-appen.

1. Send musik til højttalergruppen, der ikke er synkroniseret. For grupper af tre eller flere højttalere er det bedst kun at vælge to højttalere, der ikke er synkroniseret, og sænke lydstyrkeniveauet for alle andre højttalere.
  2. Stå mellem højttalerne (eller højttalerområderne), og juster lydstyrken for de to højttalere, så du hører dem på omtrent samme niveau.
  3. Åbn Google Home -appen på din tablet eller mobilenhed.
  4. Find ud af, hvilken højttaler der afspilles sidst (dvs. Bagud eller forsinket), og vælg den derefter på listen over Cast-enheder.
  5. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne.
  6. Under afsnittet Avanceret skal du vælge Gruppeforsinkelseskorrektion.
  7. Øg forsinkelsen for højttaleren, indtil lyden er synkroniseret. Hvis synkroniseringen bliver værre, skal du indstille den forsinkede korrektion tilbage til nul og vælge den anden højttaler.
    Når du reducerer forsinkelsen, kan musikken lyde usammenhængende i et par sekunder, når den nye synkroniseringsindstilling anvendes under afspilning.
Forsinkelseskorrektion for grupper behøver typisk ikke at blive justeret for hver højttaler. Sådanne justeringer er nødvendige, når der er en konsekvent, betydelig forsinkelse.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Hvis du grupperer flere Bose-systemer, skal du kontrollere, om en Wi-Fi-netværksudvider eller -repeater er i brug.

Bose-systemer , som du ønsker ikke at spille synkront som en gruppe, kan pla 's layout af syn cif nogle systemer i grou pare forbundet t oa trådløs rækkevidde extender og andre sare forbundet til din router. Da extenderen modtager et dthen rebroadcast -ssignal fra routeren, kan systemer, der er tilsluttet til extenderen, modtage signal senere end hos ereciving-signalet direkte fra routeren. For at undgå dette fo rsystems uden for routerens rækkevidde skal du slutte mdirekte til ruten rmed et Ethernet-kabel (hvis det er muligt). Ellers kan du prøve at flytte systemerne eller routeren, så de alle kan tilslutte enten routeren eller extenderen .