Bose SoundLink Flex Bluetooth® Højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sletning af en My Bose-konto (kun iOS-enheder)

Hvis du har en Apple iOS-enhed, kan du lukke din My Bose-konto fra Bose-appen (denne indstilling er ikke tilgængelig for Android-enheder). Hvis du lukker din konto, slettes hele din My Bose-konto. Du vil ikke kunne få adgang til nogen Bose-tjenester eller -applikationer, hvor du logger på med den pågældende konto. Dette omfatter SoundTouch-appen, Bose Connect-appen, Bose Music-appen og Bose Pro-Fællesskabet. Du kan også miste nogle funktioner i dine Bose-produkter, som kræver disse tjenester eller applikationer.

Luk din My Bose-konto fra Bose Connect-appen.

1. Åbn Bose Connect-appen
  2. Tryk på ikonet Min konto øverst til venstre
  3. Rul ned, og tryk på Luk min konto. Dette åbner siden til annullering af kontoen i din enheds webbrowser
  4. Udfyld de obligatoriske felter, og tryk derefter på Send.