Bose Smart Soundbar 900

Sælges fra 2022 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Om Dolby Atmos-kompatibilitet

Få mere at vide om, hvordan Dolby Atmos kan spilles gennem din Bose-soundbar

Dolby Atmos, og hvad der er nødvendigt for at modtage det.

Dolby Atmos er et lydformat, der udvider sig med eksisterende Dolby surround sound-teknologier ved at tilføje højekanaler, så du får en lodret forbedret lytteoplevelse. For at Bose Smart SoundBar 900 kan afspille Dolby Atmos-indhold, skal den tilsluttes med et højhastigheds-HDMI-kabel til en HDMI-tilslutning på et TV, der har enten ARC (Audio Return Channel) eller eARC (Enhanced Audio Return Channel)-funktionalitet. Dolby Atmos-indhold kodes ved hjælp af en af tre lydcodecs: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD eller Dolby MAT. Dolby Digital Plus er det eneste codec, der kan levere Dolby Atmos-indhold via en HDMI ARC-forbindelse, fordi det bruger den mindste mængde båndbredde på grund af den høje grad af datakomprimering - ofte betegnet som "lossy". Dolby TrueHD og Dolby MAT er "uden tab" i deres metode til komprimering af data, og begge kræver tilslutning til SoundBar fra en HDMI eARC-tilslutning på et TV. Dolby Atmos-indhold leveres ikke via optiske forbindelser eller via trådløs forbindelse sof Bluetooth, AirPlay eller Chromecast.

5.1 surroundlyd
Dolby Digital
Dolby Atmos (med tab)
Dolby Digital Plus
Dolby Atmos (uden tab)
Dolby TrueHD eller Dolby MAT
 Optisk Ja Nej
 HDMI ARC Ja Nej
 HDMI eARC Ja Ja

De fleste videostreamingtjenester, der tilbyder Dolby Atmos-indhold, bruger Dolby Digital Plus-codec. Fysiske medier som Blu-ray-diske bruger typisk Dolby TrueHD-codec. Dolby MAT bruges til direkte TV-udsendelser og videospilkonsoller til online-kodning. Selv hvis en streamingtjeneste eller enhed understøtter Dolby Atmos, vil ikke alle TV-programmer eller film være tilgængelige med Dolby Atmos-lyd. På nogle enheder og tjenester er Dolby Atmos-afspilning muligvis ikke aktiveret som standard. Lydindstillingerne for TV'et, tilsluttede enheder og apps bør gennemses for at sikre, at de alle er korrekt konfigureret. Kontakt producenten af enheden for at få oplysninger om de korrekte indstillinger.

Sådan bestemmes lydformatet for det indhold, der afspilles:

Åbn Bose Music-appen, og vælg SoundBar. Når der afspilles lyd fra en optisk eller HDMI ARC-tilslutning via SoundBar, skal du trykke på "afspilning fra TV" nederst i appen. I det viste skærmbillede vises lydformatet med et af følgende formater:
  • LPCM
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos
Hvis det viste lydformat ikke svarer til det, du forventer, skal du gennemse og justere indstillingerne for lydudgang på dit TV og de enheder, der er tilsluttet det. Lydformat og passthrough-indstillinger skal muligvis ændres fra 'fra' eller 'Auto' til 'til'.

bose musik-app. afspilning fra tv