Bose Smart Soundbar 900

Sælges fra 2022 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Om TrueSpace-behandling

Find ud af, hvordan TrueSpace-teknologien forbedrer lytteoplevelsen i dit Bose-produkt.

TrueSpace-behandling i Smart SoundBar 900 og Smart SoundBar 600

TrueSpace, en patenteret Bose-lydbehandlingsteknologi, analyserer ikke-Atmos-lydsignaler (f.eks. stereo eller 5,1) og opblander dem for at skabe en medrivende oplevelse med en følelse af højde. Til et TV uden en eARC-HDMI-tilslutning (Enhanced Audio Return Channel) kan der bruges en HDMI ARC- eller optisk forbindelse, og med TrueSpace-behandling vil lytterne stadig opleve fordelene ved de opadvendte højttalere. Når SoundBar er konfigureret, anbefaler vi, at du kører ADAPTiQ, så SoundBar kan optimere sin lyd til lyttemiljøet. Lydstyrkeniveauet for højekanalhøjttalerne kan justeres i Bose Music App, hvis det ønskede lydniveau i forhold til de fremadrettede højttalere skal øges eller reduceres.