Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af en Bluetooth-enhed ved hjælp af Bose-appen

Find ud af, hvordan du bruger Bose-appen til at parre dit produkt trådløst med en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone eller computer. På den måde kan du styre den lyd, du hører fra dit produkt.

Du kan tilslutte en Bluetooth-enhed ved hjælp af Bose-appen eller knapperne på dit produkt.

Nedenfor viser vi dig, hvordan du opretter forbindelse ved hjælp af Bose-appen. Se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få hjælp til at oprette forbindelse uden appen.

Brug appen til at sætte dit produkt i parringstilstand.

Tilslut en enhed ved hjælp af Bose Musi capp, skal du først tilføje din Bose smart højttaler til din Bose Musi caccount. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du se Opsætning af dit produkt.

Sådan aktiveres parringstilstand:

1. Tryk på knappen kilde i Bose musik-appen
    Tip: Hvis der vises et andet produkt, skal du trykke på ikonet My Bose icon Vælg det ønskede produkt øverst til venstre, og tryk derefter på knappen kilde
  2. Vælg Bluetooth
  3. Tryk på Tilføj ny for at gøre din højttaler tilgængelig for at oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed.

Vælg dit produkt i menuen Bluetooth på enheden.

Vælg den enhed, du forsøger at oprette forbindelse til.

Windows-computer

MacOS-computer

Chromebook

Smartphone, tablet eller anden enhed

Hvis du ikke kan tilslutte en Bluetooth-enhed, kan du prøve vores forslag til fejlfinding.

Du kan finde flere oplysninger under kan ikke tilslutte en Bluetooth-enhed.